I ONI SU UZ VATRENE

'VATRENI USRIDU' Stigla i alkarska podrška reprezentaciji, zajedno će u Rogoznici gledati utakmicu s Danskom

Alkari će zajednički izlet iskoristiti i da navijaju za Vatrene
 Ferata

Podrška hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji pred susret s Danskom stiže sa svih strana, a nakon što je prekrasna poruka “Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska” stigla od Hrvatske vojske i to od sve tri grane Oružanih snaga Republike Hrvatske, podrška našim reprezentativcima stigla je i iz Cetinskog kraja i to alkara, alkarskih momaka i cijelog Viteškog alkarskog društva, piše Ferata.

Alkarski vojvoda Boško Ramljak izvijestio je kako u okviru priprema za ovogodišnja alkarska nadmetanja, ovaj nedjeljni dan kandidati za sudionike alkarske povorke iskoristili su za jednodnevni izlet:

“Ovo je jedna u nizu naših zajedničkih aktivnosti za što bolje pripreme za alkarske svečanosti. Kandidati koji se pripremaju za ovu Alku, članovi Uprave, Časnog suda i Nadzornog odbora, danas će posjetiti Rogoznicu, potom brodom do Zlarina i povratak u “Marinu Frapu” u Rogoznicu i zajedničko gledanje utakmice Hrvatska-Danska. Na večeri će nam se pridružiti još neki gosti i prijatelji, a među njima će biti i gradonačelnica Križanac” kazao je vojvoda Boško Ramljak vjerujući kako će nogometna reprezentacija još jednom oduševiti svoj narod i pokazati cijelom svijetu ljubav prema domovini.

U tom uvjerenju, Viteško alkarsko društvo poslalo je poruku podrške Hrvatskoj reprezentaciji “VATRENI USRIDU !”

Susret osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva, u kojem će snage odmjeriti Hrvatska i Danska, igra se u 20 sati na stadionu u Nižnjem Novgorodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:03