GRANDE CLAUDIO

VIDEO: Autor najveće svjetske senzacije! 'Podići ovaj pehar je nešto posebno'

 foto: Carl Recine / REUTERS

Nakon što su kod kuće u 37. kolu engleske Premier lige bili bolji od Evertona (3:1), nogometašima Leicestera i službeno je uručen pehar prvaka. Uoči samog susreta na King Power stadionu dogodila se mala svečanost kada je poznati talijanski tenor Andrea Bocelli, veliki Ranierijev prijatelj, u čast trijumfa 'lisica' otpjevao svoj najveći hit “Time to say goodbye”, ali s promijenjenim stihovima.

Nakon utakmice Lisicama je dodijeljen pehar i slavlje na ternu i tribinama moglo je početi. Pun dojmova bio je i glavni strateg Leicestera, Claudio Ranieri.

- Svaka čast navijačima i ljudima ovog grada, bili su uz nas čitavu sezonu. Pokušavao sam biti miran za vrijeme čitave utakmice, ali to je bilo jako teško, sretan sam. Ovo je velik trenutak za mene, znate, nisam više mlad. Podići ovaj pehar je nešto posebno. Osvajao sam trofeje u Italiji i Španjolskoj, ali biti prvak na Otoku je fenomenalan osjećaj - govorio je Ranieri.

Ranieri se uvijek potajno nadao da će jednog dana uzeti naslov prvaka u Engleskoj.

- Tijekom svoje karijere znao sam da ću prije ili kasnije osvojiti naslov, ali niti u u jednom trenutku se nisam nadao kako će to biti baš ovjde, ali zašto ne? Ovo je bila luda sezona u kojoj velike momčadi nisu mogle držati korak s nama. Bila je ovo teška i čudna godina, ali moramo sve ostaviti iza sebe i biti fokusirani na iduće prvenstvo.

Jedan od ponajboljih nogometaša Leicestera Riyad Mahrez također je bio oduševljen nakon susreta.

- Navijači su bili čudesni! Ovo sve je za njih i njihove obitelji. Ostvarili smo svoje snove i današnji dan je vrlo poseban. Nevjerojatno. Sretan sam i ponosan što sam dio ove momčadi - kazao je Riyad Mahrez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:59