KONAČNO OSMJESI

VIDEO: DAVID MOYES EUFORIČAN 'Znam tko je sve u četvrtfinalu, ali uvjeren sam da možemo osvojiti Ligu prvaka!'

Tri gola u Ligi prvaka mogu zabiti samo najveći igrači. Takvih ima samo nekoliko na svijetu, a Robin van Persie je svakako jedan od njih - rekao je škotski trener
 AFP

David Moyes nakon pobjede protiv Olympiacosa odavao je sliku čovjeka kojemu je s leđa pao golemi teret. Samo tri dana nakon debakla protiv Liverpoola (0-3), menadžer Manchester Uniteda najavljuje pohod na vrh Europe! Što se u međuvremenu promijenilo? Dogodili su se Robin van Persie i David de Gea, dva čovjeka kojima će Moyes morati biti vječno zahavalan ako na kraju napravi nešto veliko na Old Traffordu. Prvi je s tri pogotka trasirao put Unitedu prema četvrtfinalu, a drugi je sjajnim obranama uništio napadače Olympiacosa.

- Ovo je bila vrhunska momčadska predstava! Nadam se da će nam ova pobjeda dati krila i preokrenuti sezonu. Neću reći da sigurno hoće, budući da sam već nekoliko puta ove sezone to najavio i opekao se, ali stvarno mislim da će ovo biti prekretnica. Nakon nedjelje i Liverpoola, ovo je sjajan rezultat za nas. Ovo je ono što nam je trebalo - ushićen je bio Moyes dodavši usput da nije zabrinut za svoju budućnost.

- Meni nitko iz kluba ništa nije govorio. Pritisak su radili samo mediji...

Škot je prokomentirao i hat-trick Robina van Persieja.

- Tri gola u Ligi prvaka mogu zabiti samo najveći igrači. Takvih ima samo nekoliko na svijetu, a Robin van Persie je svakako jedan od njih.



Manchester United 3-0 Olympiacos FC All Goals... by All_Goals

Veliku ulogu u čarobnoj večeri na Old Traffordu imao je i veteran Ryan Giggs.

- Taj čovjek prkosi svojim godinama. Sjajan je, njegova rješenja su briljantna. Nisam ga puno koristio u posljednje vrijeme, ali za ovu utakmicu mi je trebao. Njegovo iskustvo je dragocjena stvar...

Za kraj je Moyes odaslao poruku:

- Želimo osvojiti Ligu prvaka! Znam da će biti teško, u četvrtfinalu su svi najbolji klubovi svijeta, ali ako budemo na svom maksimumu, onda možemo pobijediti svakoga!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:06