NOVA FEŠTA U BiH

VIDEO: DEJAN LOVREN SE VRATIO U KRAJ U KOJEM JE ODRASTAO Dočekalo ga nekoliko tisuća fanova, on ih iznenadio: 'Ovdje ću otvoriti Dom za starije osobe'

 
 youtube screenshot klix.ba

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren stigao je u u četvrtak u Kakanj u središnjoj Bosni, općinu iz koje je potekao a tamo su ga pozdravili brojni građani, dok su mu lokalni čelnici priredili prijem.

Lovren je zapravo rođen u rodilištu u Zenici no njegova je obitelj iz mjesta Kraljeva Sutjeska i tamo još uvijek živi dio njegove obitelji. U Kraljevoj Sutjesci mu je također priređen posebni doček nakon što su ga zajedno s roditeljima u Kaknju primili načelnik općine Nermin Mandra i predsjednik općinskog vijeća Slaven Katičić kako bi mu čestitali na nogometnim rezultatima.

"Drago mi je da ovo mogu podijeliti s ljudima u Kaknju i Kraljevoj Sutjesci i to je najmanje što im mogu pružiti", kazao je Lovren.

Portal Klix.ba piše da je Lovren sve mještane Kraljeve Sutjeske iznenadio informacijom da će u ovom malom mjestu kod Kaknja napraviti dom za starije osobe.

Stoper Liverpoola dodao je kako je ponosan na srebro koje su on i njegovi suigrači osvojili na Svjetskom nogometnom pravenstvu u Rusiji iako je istaknuo kako su po kvaliteti koju su pokazali mogli i do zlata.

VIDEO: Klix.ba

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2023 06:34