SJAJAN PROTIV SLOVENACA

VIDEO: Maglica nakon dva gola Olimpiji poslao poruku: 'Treneru, ja sam taj napadač kojeg tražite'

Bitno je da momčad dobro igra i da se na proljeće možemo nadati još boljem Hajduku. Pobjedimo li u Koprivnici bit će spektakl protiv Dinama, kaže Andrijašević
 Tom Dubravec / CROPIX

Anton Maglica s dva pogotka bio je prvo ime prijateljskog dvoboja Hajduka i Olimpije (4-1). Osječanin u redovima splitskog kluba nakon utakmice s Ljubljančanima poslao je treneru jasnu poruku:

- Ako trener traži napadača onda sam pokazao da ja mogu uzeti to mjesto. Odgovara mi kada Andrijašević i Vuković igraju iza mene i znaju uvijek dodati prave lopte. Moja je pozicija istureni napadač, a ne krilni igrač. Odigrali smo kvalitetnu utakmicu i pokazali da se na proljeće možemo nadati velikim ostvarenjima.

Iza Franka Andrijaševića je buran tjedan. Nakon debija za Hrvatsku u Londonu, došlo je do nesporazuma oko njegovog izostanka s prve utakmice na turniru u Gabeli

- Svi moramo biti zadovoljni, posebno s igrom u prvom poluvremenu kada smo uz puno prigoda imali i sjajnu realizaciju. Igrao sam na dvije pozicije, osim uloge kreatora u nastavku sam bio i na poziciji zadnjeg veznog i nemam nikakvih problema bez obzira gdje će me trener postaviti. Što se tiče nedavnog nesporazuma oko odlaska u Gabelu to je najbolje da ostane unutar kluba. Bitno je da momčad dobro igra i da se na proljeće možemo nadati još boljem Hajduku. Pobjedimo li u Koprivnici bit će spektakl protiv Dinama.

Ponajbolji igrač Olimpije, Elvis Džafić je rekao:

- Malo je previsok rezultat, ali presudila je naša dekoncentracija u dvadesetak minuta prvog poluvremena. Hajduk je u tom razdoblju pokazao da su mlada i kvalitetna momčad koja očito spremna dočekuje prvenstvo. Nama preostaje još dva tjedna do otvaranja proljeća u kup nadmetanju i mislim da imamo dovoljno vremena da se pripremimo za te važne utakmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 04:41