NESPORTSKI POTEZ

VIDEO: 'MANDŽUKIĆ ME NAMJERNO NAGAZIO, SUDAC GA JE MORAO ISKLJUČITI' Dabanli optužio Hrvata

Nakon subotnjeg bavarskog derbija u 3. kolu njemačkog nogometnog prvenstva između Bayerna i Nürnberga na Allianz Areni ostali su repovi, a u jednoj od glavnih uloga pojavljuje se Mario Mandžukić (27)...

Naime, Nürnbergov branič Berkay Dabanli (23) optužuje Mandžukića za brutalan namjeran start na njegovo koljeno koji se dogodio u 45. minuti susreta (2-0 pobjeda Bayerna).

U tom je trenutku Mandžukić svojom lijevom nogom nagazio na Dabanlijevo desno koljeno, za što je kasnije hrvatski reprezentativac kažnjen žutim kartonom. U Nürnbergu smatraju da je trebao dobiti izravan crveni karton, a Dabanli je fotografiju izranjavanog desnog koljena objavio u nedjelju na Facebooku.

- Na televiziji je izgledalo namjerno. Da je želio, mogao je doskočiti lijevo ili desno, a ne na moje koljeno. Razgovarao sam s ostalima u momčadi i složni smo oko toga. Ne samo da je izgledalo loše, nego je bilo bolno – prenosi Dabanlijeve riječi Bild.

Na njegove se riječi nadovezao američki igrač Nürnberga Timothy Chandler koji je Mandžukića također optužio za grubost tijekom susreta:

- Dok smo obojica leđali na travnjaku udario me pri podizanju. Sudac to nije vidio jer je lopta bila daleko.

Sam Mandžukić kaže kako se već ispričao Dabanliju zbog svog starta:

- Već sam mu na poluvremenu rekao da nije bilo namjere i ispričao sam mu se. Laknulo mi je da se ništa gore nije dogodilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:20