ZVIJEZDA ARSENALA

VIDEO: NOVO WENGEROVO ČUDO OD DJETETA Yaya Sanogo protiv Benfice zabio četiri pogotka!

Prvi dan Emirates kupa koji se igra na Arsenalovom stadionu u Londonu, obilježio je napadač Topnika Yaya Sanogo. U pobjedi 5:1 protiv Benfice zabio je čak četiri pogotka. Mladom Francuzu za to je trebalo samo 49 minuta, što je tek nešto manje od ukupne minutaže koju je prošle sezone imao za Arsenal u Premier ligi.

U šou koji je priredio Sanogo debitirao je Alexis Sanchez, za kojeg je Arsenal ovog ljeta Barceloni platio 40 milijuna eura. U 74. minuti čileanski napadač zamijenio je Joela Campbella, koji je bio strijelac petog pogotka za Arsenal. Za Benficu je strijelac počasnog pogotka bio Gaitan u 62. minuti.

Olić spasio Wolfsburg u Cardiffu

Nogometaši Wolfsburga u Walesu su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Cardiff Cityja remiziravši 3:3. Iako su Vukovi imali vodstvo od dva gola nakon pola sata igre, u završnici su se morali spašavati od poraza. Njemačka momčad povela je 2:0 preko Schäfera i De Bruynea i 4. i 27. minuti, no do odmora Cardiff se vratio izjednačivši preko Whittinghama i Maynarda u razmaku od tri minute.

U nastavku Velšani su preokrenuli na 3:2 golom Jonesa u 58. minuti, no remi Vukovima donio je Ivica Olić zabivši za 3:3 u 83. minuti. Hrvatski reprezentativac odigrao je cijelu utakmicu, a Ivan Perišić je izvan pogona zbog ozljede ramena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 00:47