SPEKTAKL U DUBAIJU

VIDEO: REAL - MILAN 2-4 Inzaghi sredio učitelja Ancelottija, zvijezde Reala još odmaraju

 AFP

Petrodolari bili su dovoljan mamac za prijateljski sraz između Reala i Milana u Dubaiju. Kraljevski klub zaradio je jučer četiri milijuna eura, ni Milan se ne može požaliti na svoj prihod, a Talijani su i zadovoljni zbog pobjede nad aktualnim europskim prvakom. Carlo Ancelotti nije štedio svoje zvijezde, ali ih je rasporedio u dva dijela. Milan je na koncu slavio 4:2 dvama pogocima El Sharawyja, te Meneza i Pazzinija, dok su za Real zabijali Ronaldo, te Benzema s bijele točke.

Inače, na Globe Soccer Awardsu u Dubaiju Cristiano Ronaldo dobio je nagradu za najboljeg nogometaša svijeta u 2014.

- Ne moram se nikome dokazivati, omiljeno mi je mjesto nogometno igralište, tamo odgovaram ljudima koji vole puno komentirati. Primjer sam djeci i zato pokušavam dati najbolje od sebe - prokomentirao je između ostaloga Ronaldo, kojem je to treći takav trofej. Dominacija Reala je potpuna, jer Carlo Ancelotti izabran je za trenera godine, a Florentino Perez za najboljeg predsjednika. A Kolumbijac James Rodriguez je otkriće godine.

- Počašćen sam prvim pojedinačnim priznanjem kao igrač Reala, što je vrlo važno za moju karijeru - istaknuo je Kolumbijac.

Logično da je Real i momčad godine.

Osim njih, Marokanac Mehdi Benatia iz Bayerna je najbolji arapski igrač, a Pippo Inzaghi je nagrađen za više od dvadeset godina karijere u kojoj je osvojio dvaput Ligu prvaka, u tri navrata Serie A, a bio je i svjetski prvak 2006. godine s Italijom.

- Dva gola koja sam zabio 2007. u Ateni Liverpoolu u finalu Lige prvaka među najvažnijima su u mojoj karijeri. Sretan sam što sada mogu trenirati Milan - prokomentirao je Inzaghi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:17