NEVJEROJATNA SCENA

VIDEO: ŠOK U ENGLESKOJ Pobješnjeli trener Newcastlea glavom udario igrača Hulla!

'Žalim zbog svojeg postupka i ubuduće ću sigurno samo sjediti na klupi. Nisam želio biti agresivan, ali krenuo sam glavom prema Meyleru' - ispričao se poslije Pardew

Priča dana u Engleskoj svakako je menadžer Newcastlea Alan Pardew. Koji bi unatoč sjajnoj igri i pobjedi (4:1) Svraka nad Hullom mogao pretrpjeti tešku kaznu. Naime, Pardew se tijekom utakmice "zakačio" s domaćim igračem Davidom Meylerom na aut-liniji, pa ga udario - glavom! Engleski mediji odmah su se raspisali o ovom događaju, a na forumima već se vode 'bitke'.

"Ovo je nečuveno! Pardew treba odmah dobiti otkaz! Menadžeri trebaju biti uzor" tvrde jedni, dok postoje i oni koji se slažu s postupkom menadžera Newcastlea: "Konačno je jedan engleski menadžer pokazao kako mu je stalo i kako živi s momčadi!"

Poslije utakmice pokajao se i sam Pardew...

- Žalim zbog svojeg postupka i ubuduće ću sigurno samo sjediti na klupi. Nisam želio biti agresivan, ali istina krenuo sam glavom prema Meyleru. Nažalost, svojim sam potezom zasjenio sjajnu predstavu svoje momčadi. Ispričavam se, ovo je bilo nedopustivo. Predstavljam veliki klub i moram se ponašati u skladu s time - poručio je Pardew.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:08