PRIJATELJSKI OGLEDI

VIDEO: SUAREZ MATIRAO FRANCUZE Pogledajte pogodak koji je zaludio navijače u Montevideu

Zanimljivo, Francuska ni petu utakmicu zaredom ne zna za pobjedu protiv Urugvaja, već je nakon četiri remija upisala i prvi poraz.

Nogometaši Urugvaja slavili su u Montevideu na stadionu Centenariju s minimalnih 1-0 protiv Francuske, a jedini pogodak djelo je "ubojitog" Luisa Suareza...

Iako je Francuska imala opasnije prilike tijekom 90 minuta utakmice, jedna nepažnja Mangale u 50. minuti bila je dovoljna da napadač Liverpoola zabije za pobjedu. Pereira je s desne strane poslao loptu u kazneni prostor Francuske, gdje se Mangali iza leđa prošuljao Suarez, dobro zagradio, te potom iskosa pogodio suprotni kut Mandandina gola.

Suarez je utakmicu započeo na klupi za pričuve, a u igru je ušao na početku drugog poluvremena. Drugim riječima bilo mu je dovoljno manje od pet minute da slomi francusku obranu.



URU 1-0 FRA by hoyno25

Zanimljivo, Francuska ni petu utakmicu zaredom ne zna za pobjedu protiv Urugvaja, već je nakon četiri remija upisala i prvi poraz.

Recimo i da je u drugoj prijateljskoj utakmici večer Danska na jedvite jade slavila protiv Gruzije s 2-1, pogocima u posljednjih 13 minuta susreta. Christian Eriksen postigao je prekrasan pogodak iz slobodnog udarca u 88. minuti za pobjedu Danske.





Prijateljske:

Urugvaj – Francuska 1-0 (Suarez 50)

Danska – Gruzija 2-1 (Pedersen 77, Eriksen 88 / Dzarija 52)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:04