'NESTAO' ZA 13 MINUTA

VIDEO: Suigrači okretali glave od užasa! 'Ovo izgleda jako ozbiljno! Svi smo uz njega!'

Krohn-Dehli
 Twitter

Tešku ozljedu pretrpio je Sevillin nogometaš Michael Krohn-Dehli u prvoj polufinalnoj utakmici Europske lige protiv Šahtara u Lavovu.

Danski veznjak je u igru ušao kao džoker s klupe u 59. minuti, da bi već 13 minuta kasnije prisilno napustio travnjak na nosilima s bolnom grimasom na licu.

Sevillinog igrača nitko nije faulirao, već mu se koljeno lijeve noge stravično izvrnulo u duelu sa Facundom Ferreyrom pod vlastitom težinom. Nakon što je pao na travnjak i njegovi suigrači i suparnici su 'složili' bolne grimase nakon pogleda na njegovo koljeno.

"Krohn-Dehlijeva ozljeda izgledala je jako ozbiljno. Bit ćemo tu za njega i želimo proći dalje zbog njega. Bit će to za nas velika motivacija", rekao je Sevillin trener Unai Emery.

Točna težina Krohn-Dehlijeve ozljede bit će poznata nakon detaljnih pretraga.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:45