HIT DANA!

VIDEO: 'TKO BI REK'O ČUDA DA SE DESE' Poznati zabavljač s Antene Zagreb opjevao Dinamovu povijesnu pobjedu!

 CROPIX

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu mogli poželjeti ljepše otvaranje Lige prvaka, u dvoboju 1. kola F skupine 'modri' su pred 17,800 gledatelja na stadionu Maksimir pobijedili Arsenal 2-1.

Golove za hrvatskog prvaka zabili su Alex Oxlade-Chamberlain (24-autogol) i Junior Fernandes (58), dok je strijelac za goste, koji su od 40. minute igrali bez isključenog Oliviera Girouda, bio Theo Walcott (79).

Dinamo je iskoristio sve slabosti engleskog velikana, koji je na Maksimiru odigrao katastrofalnu utakmicu, a Arsenal je dodatno šokiralo isključenje Girouda, koji je već u prvom dijelu zaradio dva žuta kartona. No, to ne umanjuje veliku pobjedu hrvatskog prvaka, čiji su igrači nagrađeni za veliku trku i trud protiv slavne momčadi.

Veliki podvig Modrih postao je jedna od glavnih, ako li ne i glavna sportska vijest dana u europskim medijima, a svoj mali doprinos obilježavanju povijesne pobjede dao je i poznati hitmejker radio postaje Antena Zagreba, Luka Bulić.

Luka, poznat po sjajnim obradama dnevnih tema kroz melodije poznatih pjesama za ovu je priliku, sasvim prigodno odabrao hit Halida Bešlića - Miljacka.

Poslušajte Dinamovu pobjedu u epskom desetarcu (ok, u par strofa popoularne glazbe)!





Arsenal pao! Pao i novi Bullhit! Na Antena Zagreb!DINAMO-ARSENAL (Miljacka)Kuna četiristo dao sam za istokda mogu...

Posted by Luka Bulic on Wednesday, September 16, 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:03