KRENULE TEORIJE ZAVJERE

Vidovita hobotnica Paul uginuo je dva dana prije finala SP-a!?

Kineska redateljica filma ‘Tko je ubio hobotnicu Paula’ kaže da su sve hobotnice iste i da se razlika ionako ne može uočiti
 Reuters

ZAGREB - I nakon što je “otegnuo pipke”, hobotnica Paul ne prestaje biti zvijezda nad zvijezdama među mekušcima. Slavu krakastih stvorenja Paul je pronio tijekom SP-a u Južnoj Africi, kad je točno prognozirao rezultate utakmica Njemačke i samog finala.

Radnici prikrivali smrt

Ali kako to obično biva sa slavnima, javljaju se i prve - teorije zavjere. Baš kao što je to bilo kod Elvisa, Tita, princeze Diane...

- Paul je uginuo prije više od tri mjeseca. Točnije, 9. srpnja, dva dana prije finala SP-a - uvjerena je Jiang Xiao, kineska redateljica koja upravo priprema triler “Tko je ubio hobotnicu Paula”.

Kaže kako je 60 do 70 posto sigurna u svoje navode i pritom objašnjava zašto misli da su radnici akvarija vješto prikrivali smrt kultne hobotnice.

Ništa od salate

Zašto misli da je Paul “odapeo” još 9. srpnja, nije objasnila. Više će otkriti u filmu. No, sigurna je da je prevaru bilo lako provesti u djelo.

- Ionako sve hobotnice izgledaju isto. Tko će primijetiti razliku?

U Oberhausenu su ove tvrdnje dočekali s podsmijehom. Glasnogovornica centra još je jednom istaknula da je Paul uginuo u ponedjeljak, i to prirodnom smrću. Na opću žalost svih koji su se nadali deliciji, bit će kremiran, a urna s njegovim pepelom bit će izložena zajedno s fotografijama i videosnimkama čuvenih prognoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 13:34