POVRATAK IKONE

VIJEST KOJA JE ODJEKNULA NA OTOKU Steven Gerrard se vraća u voljeni Liverpool?! Pregovori su u tijeku

 Getty

Prema napisima engleskih medija legendarni dugogodišnji kapetan Liverpoola Steven Gerrard na pragu je povratka na Anfield.

Gerrard je u pregovorima s Liverpoolovim menadžerom Jürgenom Kloppom, ali tema njihovog razgovora nije da li će danas 35-godišnji veznjak ponovno navući dres 'redsa'.

Naime, aktualni član Los Angeles Galaxyja mogao bi se vratiti na Anfield tijekom zimske pauze u MLS ligi, ali samo kako bi trenirao s bivšom momčadi održavao kondicijsku spremu. Klopp je uvjeren kako bi povratak ikone koja je branila boje kluba između 1998. i 2015. godine, već i samo njegovo prisustvo pozitivno utjecalo na momčad. Oni navijači Liverpoola koji su se ponadali kako bi Gerrard ponovno mogao obući dres Liverpoola u natjecateljskoj utakmici ostali su razočarani izjavom komesara MLS lige Dana Garbera. On je na primjeru Davida Beckhama pojasnio koliko mu se takva opcija ne sviđa.

"Ne mislim da će se to dogoditi (da Gerrard zaigra za Liverpool). David Beckham zna jako dobro da sam bio uzrujan cijelom pompom. Mi smo uložili puno u njega, a on je zaigrao za Milan. Onda su ljudi u našoj zemlji rekli: 'Igra za dvije momčadi? A vi pokušavate ovdje izgraditi sport'“, rekao je Garber.

Inače, Beckham je tijekom petogodišnjeg mandata u LA Galaxyju u dva navratar zaigrao za Milan tijekom stanke u MLS ligi. Osim Beckhama, tijekom aktivnog ugovora s nekim MLS klubom u Europi su još zaigrali i Robbie Keane, Clint Dempsey, Thierry Henry i Landon Donovan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 22:44