HOĆE LI IM OPROSTITI?

Vraća li se Ćiro u Zagreb? 'Danas imam sastanak s Medićem, ali ne vjerujem da će od toga išta biti'

 Drago Sopta/CROPIX

U povodu vijesti da Dražen Medić i Miroslav Blažević intenzivno pregovaraju o povratku uglednog trenera za kormilo prvoligaša iz Kranjčevićeve, prvo smo dobili predsjednika, koji kaže:

- Mi stalno komuniciramo, razgovaramo, družimo se.

Jeste li nakon ove subote uvjereniji da Ćiro ipak ostaje?

- Moj stav je poznat: tu ljubav ne može nitko uništiti, niti može nas razdvojiti!

Prema tome, nastavljate uspješnu suradnju?

- Ja sam optimist uvijek. Posve je jasno da je Miroslav Blažević jedini trener za naš klub, samo on! Uostalom, zar bi gradonačelnik tek tako dopustio njegov odlazak!

Blažević je jučer došao iz Švicarske, bio je u Lausannei, proveo Božićne blagdane sa suprugom Zdenkom. Sigurno je požurio i zbog Zagrebaša?

- Činjenica je da ove nedjelje od 11.00 u Zagrebellu imam sastanak s predsjednikom Medićem.

Postoje izgledi za 'suživot’?

- Ne vjerujem da će od toga išta biti...

Zašto ne, ako se u svemu usuglasite?

- Zar svoje nisam rekao odavno, ali oni dogovor nisu poštovali! Neugodno mi je neprestano pričati po novinama, kao da sam financijski nezajažljiv. Što je notorna laž. Tražim da svatko napravi ono na što se obvezao. Ja jesam, klub nije. A tako ne ide, od takvog posla nema ništa...

Osjetili smo da se koleba, da je spreman za akciju koja Bijelima donosi vedriju budućnost. To prije što Medić toliko inzistira. Još ako napokon plati u kooperaciji s Bandićem, sve će biti super. Blažević jest ljutit i razočaran, ali iskazuje dobru volju. To je šansa koju šef kluba i grada ne smiju propustiti!

Za pretpostaviti je da i neće...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:27