ZADOVOLJAN POBJEDOM

VUKAS TAJNOVIT NAKON UTAKMICE 'Hoću li ću biti trener i na Kantridi? Nemam što reći'

'Slaven Belupo je očito najbolji čestitar Hajduka za rođendan' - rezigniran je bio Čačić
 Damir Krajac / CROPIX

Hari Vukas ostvario je i drugu pobjedu na klupi Hajduka, međutim nakon susreta sa Belupom nije želio govoriti o svojoj budućnosti u ulozi trenera Bijelih.

- Pitate me što nakon pobjede ? Ništa, uživam u pobjedi. Rijeka ? Nemam vam što reći na tu temu – kazao je Vukas.

Ne zna Vukas hoće li ostati trener i za susret u Rijeci (srijeda). Bude li vodio Bijele na Kantridi, morat će i Vukas ubaciti u višu brzinu, jer teškom je mukom Hajduk došao do bodova protiv Belupa.

- Čestitam momcima na pobjedi, iako je izborena u teškoj utakmici. Ima tu prostora za napredak ove ekipe što se tiče igre. Zadovoljilo me htijenje moja momčadi, a s druge strane, Belupo je bio razigran. Mi smo u taktičkoj zonskoj obrani dobro odigrali. Sustav ? Ovo nije novost za ekipu, oni su na okupu nekoliko godina, već su igrali sve sustave.

Kako se moglo dogoditi da Belupo izvede šet kontri u drugom dijelu ? Je li razlog pad tjelesne spreme Hajduka ?

- Ne bih to povezao sa tjelesnom spremom, već sa postavkom na terenu. Pobjeda je najbitnija – zaključio je Vukas.

S druge strane, Ante Čačić nije krio razočaranje zbog poraza Belupa na Poljudu.

- Slaven Belupo je očito najbolji čestitar Hajduka za rođendan. Teško mi je biti ravnodušan prema ovom porazu, jer primili smo jeftine golove, a falilo nam je odlučnosti da bi realizirali polukontre u drugom poluvremenu. Jedino me veseli što nismo u drugom dijelu potonuli, da smo utakmicu držali u neizvjesnosti. Hajduk ?

Želim Bijelima da se što prije dignu, jer bez dobrog i jakog Hajduka hrvatska liga je krnjava. Hajduk je evidentno u nesređenom stanju, previše je nenogometnih tema oko kluba. Puno je igrača otišlo i momčad nema koheziju. Nudili su nam se na pladnju, ali mi to nažalost nismo znali iskoristiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:17