ODLAZAK IZ UNITEDA

WAYNE ROONEY NE ŽELI RADITI S DAVIDOM MOYESOM! Novi šokovi s Old Trafforda

Prije dolaska u Manchester Rooney je kao nadareni nogometaš igrao u Evertonu gdje je tada trener bio upravo Moyes, ali ne zna se koji je razlog njihove netrepeljivosti
 AFP

Wayne Rooney više nije nogometaš Manchester Uniteda to ako pogledate njegov profil na društvenoj mreži Twitter. Sam Rooney je izbrisao takvu "djelatnost"...

Na mjesu gdje je stajalo sve do četvrtka - nogometaš Manchester Uniteda, sada stoji - sportaš Nikea. I ranije tijekom sezone se spominjala želja engleskog napadača da napusti Old Trafford, a sada je još izraženiji njegov nagon za odlaskom.

Naime, Goal.com, kao i neki otočki mediji, navode da Rooney ne želi opet raditi s Davidom Moyesom, koji je i službeno postao nasljednik Alexa Fergusona. Prije dolaska u Manchester United Rooney je kao nadareni nogometaš igrao u Evertonu gdje je tada trener bio upravo Moyes.

Premda se ne zna točan razlog (ili razlozi), izgleda kako između njih dvojice, a pogotovo iz Rooneyjeva kuta, i dan danas postoji razdor.

PSG, Bayern i Chelsea su navodno zainteresirani za Rooneyja koji očigledno traži bijeg iz kluba gdje se nalazi od daleke 2004. godine. U Evertonu je igrao od 2002. do 2004. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:55