NIŠTA OD BARCE

Wenger: Cesc je naš kapetan, ostat će

'Uvjeren sam da Cesc voli Arsenal. Pokazao je svoju ljubav prema klubu već u brojnim navratima'
 Reuters

Francuski nogometni stručnjak na klupi Arsenala Arsene Wenger odlučio je stati na kraj medijskim nagađanjima oko mogućeg transfera kapetana svoje momčadi Cesca Fabregasa (23) u redove Barcelone.

- Uvijek sam govorio da želim da Fabregas ostane. On je za nas užasno važan igrač, on je naš kapetan i naravno da ga želimo u klubu. To je razlog zašto uopće nismo osluškivali ponude. Mislim da smo dovoljno jasno iskazali svoju privrženost i ljubav prema Cescu – komentirao je Wenger.

Ugovorno je Fabregas vezan za Arsenal do 2015. godine, ali to nije spriječilo golemu medijsku kampanju u Španjolskoj oko njegovog transfera u Barcelonu. Sudjelovali su u njoj i Barcelonini igrači, ponavljajući koliko će se dobro uklopiti u njihov sastav, a navlačili su mu čak i Barçin dres prilikom proslave naslova svjetskog prvaka koji je osvojila španjolska reprezentacija.

- Mi možemo samo utjecati na naše ponašanje, ne na tuđe. Nije ugodno slušati o tome svaki dan, ali moramo živjeti s takvim špekulacijama. Uvjeren sam da Cesc voli Arsenal. Pokazao je svoju ljubav prema klubu već u brojnim navratima i uvjeren sam da će cijela priča završiti ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 08:58