STRPLJEN SPAŠEN

Werder prodaje Rosenberga da kupi Mandžu?

Zagreb, 171209.Stadion Maksimir.Nogometna utakmica Uefine Europske Lige, skupine A, 6. kolo izmedju Dinama i rumunjskog Temisvara.Na slici: Mario Mandzukic tuzan nakon fulane sanse.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

ZAGREB - Iako trenutno nema ponuda za Marija Mandžukića, kretanja na europskom nogometnom tržištu do 31. siječnja mogla bi aktualizirati ponudu njemačkog Werdera, s kojim je Mandžukić još ljetos formalno dogovorio osobne uvjete, ali Dinamo tada nije pristao na prodaju svog najboljeg strijelca za 7,500.000 eura.

Najnovije vijesti, kako ih prenosi švedski Fotbolls Expressen, govore da bi Markus Rosenberg mogao biti prodan u Valenciju. Time bi klub iz Bremena postao solventan zadovoljiti apetit Dinamova izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića i povisiti svoju ljetošnju ponudu na 10,000.000 eura. Dakako, kako je Valencijin interes objelodanio Rosenbergov menadžer Martin Dahlin, vjerojatno se radi samo o reklami za svoga klijenta i dizanju cijene za pravog kupca, no ostaje činjenica da bi se odlaskom švedskog reprezentativnog napadača, koji je u Schaafovoj momčadi nezadovoljan, otvorilo mjesto za Mandžukića, koji bi se u Werderov ofenzivni “trči i pucaj” stil igre savršeno uklopio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:50