NOGOMETNA LUDNICA DILJEM EUROPE

ZAVRŠEN PRIJELAZNI ROK Falcao u Unitedu, Welbeck u Arsenalu, Niko Kranjčar u QPR-u

 AFP

NOVO 23.10 - Stigla je službena potvrda: Niko Kranjčar je novi/stari igrač Queens Park Rangersa! Englezi su ga ponovno posudili od Dinama iz Kijeva, a Harry Redknapp je nakon obavljenog posla rekao:

- Niko je klasa! Ja sam njegov veliki fan i stvarno mi je drago da se vratio.

PRIJELAZNI ROK JE ZAVRŠEN: Potvrđena je posudba Alvara Negreda u Valenciju, a još se čekaju službene potvrde dolaska Radamela Falcaa u Manchester United, Dannyja Welbecka u Arsenal, kao i našeg Nike Kranjčara u QPR.

NOVO 23.10 - Micah Ricards ide na posudbu u Fiorentinu, a Tottenham je prodao Sandra QPR-u.

NOVO 22.10 - Nevjerojatan rasplet događaja u Milanu. Jonathan Biabiany je većm pozirao s dresom Milana, ali na kraju mu je transfer propao zato što Zaccardo, koji je bio uključen u deal, nije se uspio dogovoriti se s Parmom. Na kraju je Milan doveo Giacoma Bonaventuru iz Atalante.

NOVO 22.00 - Nastavlja se 'ljubav' između Nike Kranjčara i Harryja Redknappa. Niko se pojavio na Loftus Roadu i dogovara se nova posudba. S druge strane, Welbeck je sve bliže Arsenalu. Navodno će Manchester United pripasti 20 milijuna eura.

NOVO 20.50 - Daley Blind je novi nogometaš Manchester Uniteda! Vragovi su za njegove usluge platili Ajaxu 17.5 milijuna eura.

NOVO 20.17 - Ricardo Alvarez iz Intera dolazi na posudbu u Sunderland.

NOVO 20.10 - Tom Cleverly je također na izlaznim vratima Manchester Uniteda. Njegova nova destinacija trebala bi biti Everton. Čeka se potvrda...

NOVO 19.10 - Dolaskom Falcaa u Manchester United postalo je jasno da na Old Traffordu nema mjesta za Dannyja Welbecka. Napadač je mogao birati između Arsenala, Tottenhama i Evertona, na kraju je izabrao otići na Emirates. Navodno je Welbeck već na liječničkim pregledima u Arsenalu.

NOVO 18.45 - Zamalo se dogodila senzacija pred kraj prijelaznog roka. Španjolski mediji navode da je Arsenal prema Dortmundu odaslao 40 milijuna eura tešku ponudu za Marca Reusa, ali Jurgen Klopp se pristojno zahvalio. Sjajan njemački veznjak zasada ostaje u Borussiji

NOVO 18.40 - Sve o najluđem transferu ovog prijelaznog roka pročitajte OVDJE .

NOVO 18.23 - Zaboravljeni Norvežanin John-Arne Riise otišao je u ciparski APOEL.

NOVO 18.20 - Radamel Falcao stigao je u Manchester.

NOVO 18.20 - Jedna dobra vijest za navijače Dinama. Veznjak Salzburga, supranika Modrih u Ligi Uefe, Sadio Mane osvanuo je u Southamptonu. Tamo mu društvu pravi branič Atletica Toby Alderweireld.

NOVO 18.10 - Real Madrid predstavio je svoje najnovije pojačanje. Na posudbu iz Uniteda stigao je Javier Hernandez. Dolaskom Chicharita najviše se obradovao Carlo Ancelotti kojemu je do danas jedina opcija u napadu Benzema... A Francuz nije u briljantnoj formi, jučerašnja utakmica u San Sebastianu je najbolji dokaz.

NOVO 18.05 - Chelseajev veznjak Marco van Ginkel odlazi na jednogodišnju posudbu u Milan. Očito se talijanski velikan probudio u zadnjim satima prijelaznog roka... Ovo je druga posudba na relaciji Chelsea-Milan, prva je, naravno - Fernando Torres.

NOVO 18.00 - Prijelazni rok u Njemačkoj je završen! Posljedni posao napravio je HSV koji je iz Tottenhama doveo Holtbyja.

NOVO 17.50 - Shinji Kagawa odradio je prvi trening s novim/starim suigračima iz Borussije Dortmund. Presretan je Klopp, ali i sam Japanac koji se ekspresno preporodio nakon odlaska iz Manchestera...

NOVO 17.40 - Svi bježe iz Palerma! Milan je potpisao veznjaka Jonathana Biabianyja.

NOVO 17.25 - Abel Hernandez iz Palerma potpisao je za Hull City. Potpisao je za 8 milijuna funti i tako postao konkurencija Nikici Jelaviću. Olakšavajuća vijest za našeg napadača je ta da je Shane Long otišao.

"Hernandez je sjajan nogometaš, atletski i tehnički iznimno moćan. Doveli smo sjajnog igrača," bio je prepun pohvala menadžer Steve Bruce.

NOVO 17.00 - Galatasaray je u velikoj ofenzivi - doveli su dvojicu nogometađa rođenih u Makedoniji. Jedan je Goran Pandev, a drugi Blerim Džemaili.

NOVO 16.30 - Radamel Falcao poletio je iz Nice prema Manchesteru. Do potpisa za United treba samo proći liječnički pregled.

NOVO 15.50 - Tomislav Gomelt, bivši nogometaš HAŠK-a, ovu sezonu provesti će u redovima Tottenham. Gomelt je prošlu sezonu igra za talijanski Bari.

NOVO 15.10 - Meksički reprezentativac Javier Hernandez 'Chicharito' (26) napustio je Manchester United i do konca ove sezone provest će na posudbi u redovima europskog prvaka Real Madrida. Španjolci će na koncu ove sezone imati mogućnost u potpunosti otkupiti ugovor meksičkog napadača za 14 milijuna eura.

NOVO 14.55 - Manchester United i Van Gaal očito spremaju veliki remont na Old Traffordu i ne misli štediti. Nakon što su dogovorili jednogodišnju posudbu Falcaa 'crveni vragovi' su krenuli u lov na Matsa Hummelsa. Neki engleski mediji tvrde kako će se njemački stoper tijekom popodneva ukazati na Old Traffordu

NOVO 14.20 - Bivši veznjak Reala Xabi Alonso je i službeno predstavljen u Munchenu.

NOVO 13.36 - Marokanski reprezentativni veznjak Karim El Ahmadi (29) napustio je redove engleskog nogometnog prvligaša Aston Ville, te se vratio u nizozemskog doprvaka Feyenoord s kojim je potpisao ugovor na tri godine.

NOVO 13.30 - Napadač grčke nogometne reprezentacije Kostas Mitroglou (26) vratio se u redove grčkog prvaka Olympiakosa u kojemu će ovu sezonu provesti na posudbi iz engleskog drugoligaša Fulhama.

NOVO 12.38 - Branič Manchester Citya Micah Richards karijeru će nastaviti u talijanskoj Fiorentini. Menadžer Citya Pellegrini obznanio je kako na Etihadu više nema mjesta za povremenog engelskog reprezenativca

NOVO 12.17 - Matija Nastasić ili Ron Vlaar biti će novi stoperi Arsenala. Na Emiratesu su potvrdili kako pregovaraju s Cityem i Aston Villom kako bi u London doveli kvalitetnog stopera

NOVO 11.54 - Njemački nogometni prvak Bayern iz Muenchena objavio je kako je na jednogodišnju posudbu u Hamburger SV poslao američkog reprezentativnog napadača, 19-godišnjeg Juliana Greena.

NOVO 11.26 - Prema pisanju BBC-a dogovorena je jednogodišnja posudba Radamela Falcaa iz Monaca u Manchester United. Kolumbijca do transfera dijeli samo liječnički pregled.

..................

NOVO 11.07 - Nakon što su poslali Javiera Hernandeza na posudbu u Real čini se da će sličnu sudbinu doživjeti i Danny Welbeck. Van Gaal žurno traži klub koji bi ili posudio ili kupio Welbecka. Englezi tvrde kako Nizozemac ovim potezima otvara mjesto za dolazak Radamela Falcaa.

NOVO 10.40 - Fernando Torres novi je član Milana. Chelsea je odlučio španjolskog napadača poslati na posudbu u talijanskog velikana, a navodno bi karijeru na San Siru trebao nastaviti i Peter Cech

NOVO 09.57 - Real Madrid i Manchester United dogovorili su jednogodišnju posudbu meksičkog reprezenativca Javier Hernandez. Chicharito je pristao na uvjete europskog prvaka i ovu sezonu provesti će u Madridu

NOVO 09.36 - Argentinac Ezequiel Lavezzi, napadač PSG navodno će danas potpisati ugovor s Talijanskim Interom

NOVO 09.12 - Španjolski reprezentativac Alvaro Negerdo napušta Manchester City i potpisuje za Valenciju

NOVO 08.40 - Iako se tijekom vikenda tvrdilo kako će Radamel Falcao potpisati za Real Madrid sam Kolumbijac je u nedjelju navečer na Twitteru demantirao tu vijest. Englezi tvrde kako će napadač Monaca tijekom ponedjeljak stići na Otok. U igri su Arsenal, Manchester City i Manchester United. Najbliži potpisivanju sjajnog Kolumbijca je Arsenal, tvrde otočki mediji....

Velika konkurencija Mandžukiću: Cerci potpisao za Atletico

Svega nekoliko sati prije kraja prijelaznog roka španjolski prvak Atletico Madrid je anagžirao novog napadača, iz Torina je na Vicente Calderon stigao Alessio Cerci (27).

Veliki interes za njegove usluge pokazao je i Arsenal, no Diego Simeone je bio brži od Arsenea Wengera. Talijanski reprezentativac je za Atletico potpisao ugovor na tri godine, a njegovom bivšem klubu pripast će oko 20 milijuna eura odštete. Cerci je za Torino igrao posljednje dvije sezone, a zabio je 21 gol u 70 nastupa. Igrao je i za Fiorentinu, Romu, Bresciu i Atalantu.

Za reprezentaciju Italije odigrao je 13 utakmica i još nije postigao pogodak. Cerci će biti velika konkurencija našem Mariju Mandžukiću za mjesto u napadu, a Simeone od napadača ima i Meksikanca Raula Jimeneza.

Mourinho zamjenu za Torresa pronašao u Francuzu Remyju

Posljednjeg dana prijelaznog roka engleski premierligaš Chelsea je pojačao svoje redove angažiravši dosadašnjeg napadača Queen's Park Rangersa, Francuza Loica Remyja (27).

Francuski napadač je potpisao ugovor na četiri godine, a njegovom bivšem klubu pripast će oko 13 milijuna eura odštete. Remy je stigao kao zamjena za Španjolca Fernanda Torresa, koji će karijeru nastaviti u Milanu.

- Presretan sam zbog ovog transfera. Velika je stvar igrati za Chelsea, jedan od najvećih klubova na svijetu, kazao je Remy, koji se u Queen's Park Rangersu zadržao samo jednu sezonu. Točnije samo šest mjeseci jer je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u Newcastleu. Igrao je i za Marseille te Nicu, Lyon i Lens. Za francusku reprezentaciju je sakupio 24 nastupa i zabio pet golova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 06:42