KRALJ SE VRATIO

Ecclestone: Schumacher može do naslova

Ferrari F1 driver Michael Schumacher celebrates on the podium with technical director Ross Brawn (L) after winning the European Formula One Grand Prix at Nuerburgring racing circuit in western Germany in this May 7, 2006 file photo. Schumacher will come out of retirement to make a Formula One comeback with Mercedes next year at the age of 41, the team said on December 23, 2009. Picture taken May 7, 2006. REUTERS/Christian Charisius/Files (GERMANY - Tags: SPORT MOTOR RACING IMAGES OF THE DAY)
 Reuters

Bernie Ecclestone, šef Svjetskog prvenstva u Formuli 1, nazvao je povratak Michaela Schumachera fantastičnim, a njegov cilj da osvoji osmi naslov prvaka realnim.

Statistički najuspješnji vozač u povijesti Formule 1 i sedmerostruki svjetski prvak vratio se u natjecanje kojeg je svojim uspjesima i obilježio, a da je moguće očekivati njegovu dominaciju nakon trogodišnje pauze tvrdi Ecclestone.

- Njegov povratak je sjajna stvar za Formulu 1.Vjerojatno se umirovio nakon što mu je ponestalo motivacije, a sada će ponovno prepun motiva jurišati na utrkama. Zaboravite na pojedinačne pobjede, ja računam na to da će osvojiti prvenstvo - kaže Ecclestone i objašnjava:

- Njegov doprinos razvoju bolida bit će nemjerljiv, to je već kroz povijest dokazivao. A, jasno je da se neće zadovoljiti ukoliko njegov automobil neće biti savršen. Bez brige, od njega će profitirati i momčadski kolega Nico Rosberg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 13:55