TSIMAFEI ZHUKOUSKI

FOTO: ATRAKTIVNI ODBOJKAŠKI KAPETAN MAMI UZDAHE U IČIĆIMA 'Ja sam poput feniksa, vatrene ptice koja se i nakon što umre ponovno diže iz pepela'

 
Tsimafei Zhukouski
 Invertum

Jedan od najboljih i najatraktivnijih hrvatskih sportaša, kapetan hrvatske odbojkaške reprezentacije Tsimafei Zhukouski, ovaj vikend privlači pažnju brojnih gledateljica i posjetitelja “Masters Ičići Croatia Opena”, najjačeg hrvatskog odbojkaškog turnira na pijesku.

Zgodnog reprezentativca ne viđamo često u opuštenom raspoloženju. Na radost brojnih obožavateljica, Tsimafei je ponosno pokazao i tetovažu ptice feniks.

Invertum
Tsimafei Zhukouski

- Feniks je vatrena ptica koja se i nakon što umre ponovno diže iz pepela. Ima značenje iz mog privatnog života. Kad sam bio ozlijeđen, uvijek bih se poput feniksa vratio još jači - otkriva Tsimafei Zhukouski i dodaje:

- Ovdje igram sa svojim bratom koji je dugogodišnji igrač odbojke na pijesku. Posljednji put zajedno smo igrali prije otprilike četiri godine, a ove godine odlučili smo još malo odigrati onako za svoj gušt.

Invertum
Tsimafei Zhukouski

Za mene je bilo poprilično teško doći iz dvorane na pijesak jer se ove dvije vrste odbojki dosta razlikuju. Prije svega, razlika je u okruženju. U odbojci na pijesku nalazite se na suncu gdje je puno veći napor i ako niste navikli, zaista je dosta teško i naporno. Pozivam sve gledatelje, ljubitelje odbojke, ljude s plaže koji su na odmoru, da dođu pogledati vrhunsku odbojku na pijesku, najbolju u Hrvatskoj. Očekujem vas u velikom broju.

Invertum
Tsimafei Zhukouski

Najatraktivniji ljetni sport - odbojka na pijesku, koja se ovaj vikend igra u Ičićima, dokazuje kako za ovaj ljetni sport vlada veliko zanimanje. Uz kupanje i ljetne radosti, brojni su posjetitelji do posljednjega mjesta ispunili tribine koje se nalaze tik uz more.

Invertum

Na turniru, koji se održava u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i partnera, igraju 22 ženske i 19 muških ekipa. Čak 82 sportaša kroz 60 utakmica bore se za titulu pobjednica i pobjednika najjačeg hrvatskog turnira. Finalna utakmica za žene igra se u nedjelju 11. kolovoza u 17 sati, dok će dečki finale igrati u 18 sati.

Invertum
Tsimafei Zhukouski

Obvezni dress code za odbojku na pijesku je kratka i ugodna odjeća u kojoj se osjećamo udobno, a pošto se tereni nalaze uz plažu, brojni posjetitelji napete utakmice prate i u kupaćim kostimima. Partneri Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku su HEP, Podravka, Hrvatski telekom, JANAF, Maistra, Autowill, Hrvatska Lutrija i Jana.

Invertum

Nakon Ičića, Prvenstvo se nastavlja u Đurđevcu (23. - 25. kolovoza), a finale je u Zagrebu (6. - 8. rujna). Uvjerite se i sami zašto je odbojka na pijesku pravi sportski hit ovoga ljeta.

Ove turnire mogu igrati svi, a sve informacije i prijave za turnir možete pronaći na službenoj web stranici www.hos-cvf.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:31