VRIJEDNA INICIJATIVA

FOTO Otvorene 16. Sportske igre mladih

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović danas je u Zaprešiću svečano otvorio šesnaeste Sportske igre mladih.

- Veliko mi je zadovoljstvo što Igre započinju baš u Zaprešiću, gradu mladih- rekao je tom prigodom ministar- jer je ovo sa Sportskim igrama mladih, sjajna priča.

Naročito mi se dopada ona poruka: Kad završi škola započinju Igre, a kad završe Igre počinje škola – dodao je ministar Jovanović.

Samoj ceremoniji prethodilo je i natjecanje u četiri sporta: cageballu, uličnoj košarci, graničaru I badmintonu na kojem su podijeljena i prva ovogodišnja odličja.

Predsjednik Spotskih igara mladih Zdravko Marić zahvalio se na podršci gradu Zaprešiću, gradu Zagrebu, Zagrebačkoj županiji, Vladi Republike Hrvatske I sponzorima kojima je tom prigodom uručio zahvalnice i priznanja.

Za paljenje baklje koja je na simboličan način označila početak ovogodišnjih Sportskih igara mladih bili su uz ministra Jovanovića, zaduženi glumci iz serije Larin izbor Ornela Vištica i Stefan Kapičić koji su dakako, izazavali veliko zanimanje mnogobrojne djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:29