SKANDALOZNA IZJAVA

GOLUŽA NIJE OTKRIO ISTINU O BALIĆU 'Rekao sam da ću se o svemu očitovati kada se vratimo u Zagreb. Lagao sam. To je bila taktička varka'

 Ronald Goršić, Drago Sopta/CROPIX

Brončana momčad svijeta, hrvatska rukometna reprezentacija danas se vratila u Zagreb. Na Pleso su došli redovnim letom iz Frankfurta. Što zbog klupskih ili pak privatnih obveza, u Zagreb nisu stigli kapetan Igor Vori, prvi strijelac Ivan Čupić, Drago Vuković i Ivan Ninčević...

11.50 - Iako je Goluža još prije SP-a rekao da će se o 'slučaju Balić' očitovati po povratku u Zagreb to se nije dogodilo. Izbornik Ivana nije ni spomenuo:

- O Baliću ne bih sada govorio. Rekao sam da ću tek nakon prvenstva reći što se zapravo događalo, samo da nas ostave na miru, ali to je bila samo taktička varka, kazao je Goluža.

11.40 - Domagoj Duvnjak projurio je pored novinara rekavši kako žuri kući jer ima 39 temperaturu.

11.20 - Okupljenim novinarima prvi se obratio izbornik Slavko Goluža:

- Napravili smo veliki uspjeh i trebamo biti ponosni na sve što smo učinili u Španjolskoj. U Madridu smo igrali sjajno i posebno sam ponosan na dvoboj u kojem smo dobili Španjolce. Možda bi prvenstvo završilo bolje za nas da smo kalkulirali u toj utakmici, no nije nam bilo na kraj pameti da pustimo utakmicu. Poslali smo poruku budućim generacijama i djeci da se poštenje isplati, rekao je Goluža te dodao_

- Protiv Francuza smo odigrali fenomenalno i pobijedili. Protiv Danaca smo pak imali toliko ozljeda i pehova, a uz to nismo imali ni sreće.

11.00 Hrvatski rukometaši stigli su u Zagreb. Na Plesu je tek nekoliko navijača te predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

10.55 - U zagrebačkoj zračnoj luci ima tek nekolicina navijača. Očito brončana medalja i nije mamac za doček rukometašima.

10.50 - Ne Plesu se okupilo nekoliko prijatelja, članova rodbine, a suigrače je došao pozdraviti i Manuel Štrlek koji je ranije morao napustiti Španjolsku zbog loma prsta.

Po dolasku u Zagreb izbornik Slavko Goluža održati će konferenciju za novinare.

USKORO OPŠIRNIJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:19