ZIG ZAG NA TV-u

'Medvjedi' pokazali zavidno znanje i u snimanju reklama!

Najveća hrvatska prehrambena industrija Vindija u sklopu nove reklamne kampanje za Iso sport, izotonični sportski napitak, snimila je raskošan TV spot pod nazivom „Povratak“ kojeg se na televizijama moglo vidjeti od prošlog petka..

Glavne uloge u novom spotu pripale su igračima Hokejaškog kluba Medveščak iz Zagreba, a kao nositelj kampanje predstavljen je napadač Marko Lovrenčić, koji je tu ulogu preuzeo od nogometaša Darija Šimića.

„Povratak“ kreativno, režijski i produkcijski potpisuje zagrebački Luminus u suradnji s tvrtkom Gold iz Varaždina. Spot je režirao Kristijan Petrović, osmislio Renato Grgić, te producirao Hrvoje Boljkovac, višestruki hrvatski dobitnici nagrade Emmy za uvodne špice filmske nagrade Oscar i finalne utakmice američke NBA lige.

U spotu se Lovrenčić, u punoj hokejaškoj opremi, teškim koracima probija kroz Saharu, propadajući s klizaljkama u vreli pustinjski pijesak. Putem mu se pridružuju klupski suigrači i mnogi drugi vrhunski hrvatski sportaši, te grupa ubrzo formira spektakularni sportski egzodus iz pustinje, u simboličnoj dramatizaciji priče o sportskom uspjehu i borbi protiv – žeđi.

Uz Medvjede Marka Lovrenčića i Igora Lazića, TV spot je okupio 30 vrhunskih hrvatskih sportašica i sportaša, iz različitih sportskih disciplina - hrvanje, baseball, ritmička gimnastika, karate, nogomet, atletika, biciklizam, veslanje, judo, skijanje, akrobatski rock'n'roll.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 09:50