TRAGEDIJA U KALIFORNIJI

Mlađi brat Bodea Millera pronađen mrtav u kombiju

Policija je potvrdila ovu vijest, objavivši kako istražuje smrt 29-godišnjeg Millera, ali je odmah odbacila mogućnost ubojstva.

Američki snowboarder Chelone Miller (29), mlađi brat olimpijskog pobjednika u skijanju Bodea Millera (35), pronađen je mrtav u svom kombiju u Mammoth Lakesu u Kaliforniji. Policija je potvrdila ovu vijest, objavivši kako istražuje smrt 29-godišnjeg Millera, ali je odmah odbacila mogućnost ubojstva.

Chilly, kako je glasi nadimak Bodeova brata, bio je kandidat za američku reprezentaciju za odlazak na zimske Olimpijske igre u Sočiju.

Osim daskanjem na snijegu, Chelone Miller se bavio i snimanjem filmova sa razne producentske kuće.

"Chelone Miller je bio izvor nadahnuća mnogim našim sportašima. Bio je iznimno uspješan snowboarder. Svi smo uzdrmani njegovom smrću," kazao je predsjednik Američke skijaške i snowboard federacije Bill Marolt.

Njegov daleko poznatiji brat, Bode Miller osvojio je pet medalja na olimpijskim igrama pri čemu jedno zlato, tri srebra i broncu. Ima i četiri zlata i jedno srebro na svjetskim prvenstvima, dok je dva puta bio pobjednik Svjetsko skijaškog kupa. U karijeri je upisao 33 pobjede u Svjetskom kupu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:40