POTONULI U PESIMIZAM

OČAJNI ALILOVIĆ 'Navijači su nam postali teret. Umjesto da se stvara euforija, ništa ne valja'

'S takvom atmosferom od početka negdje je moralo puknuti. Imam osjećaj da smo ispali puno prije...'
 Ante Cizmic / CROPIX

Naravno da nije lako kada završiš porazom, kada si šesti, a misliš da si trebao biti na vrhu.

- Danska i mi smo navikli igrati neke druge utakmice za medalje, ovo je bilo jako teško za oboje, a otišlo je na njihovu stranu. Mi smo željeli da bude drugačije, no nismo uspjeli... - rekao je Manuel Štrlek.

Mirko Alilović bio je turbo razočaran.

- Sve je bio totalni pesimizam, od početka do kraja. Dobijemo prvu - ne valja, dobijemo drugu - ne valja, dobijemo šestu - ne valja. Umjesto da se stvara euforija, da nas ona nosi, ništa ne valja. I s takvom atmosferom od početka negdje je moralo puknuti. Imam osjećaj da smo ispali puno prije... Žalosti me to, jer umjesto da nam ljudi budu podrška, postali su nam teret i to je nešto s čime se teško nositi.

Otvorio je srce do kraja.

- Ja sam tu jer želim biti tu, jer mi je to zadovoljstvo, a klub mi je posao. Možda je ovo i dobro da jednom kada ponovo osvojimo broncu budemo malo sretniji nego što smo inače. Možda je ta bronca bila naša realnost, a eto sada nema ni nje.

Domagoj Duvnjak na pitanje "kako si" odgovara:

- Razočaran, dugo nismo imali ovako loš plasman. Moramo se skupiti, vidjeti gdje smo griješili, pali, mislim da će biti još puno prilika da se pokažemo. Ja sam rekao da želim sva zlata s Hrvatskom i uvjeren sam da ću u karijeri to ostvariti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 05:28