PROLAZNA DEHIDRACIJA

Preskar odgodio povratak u ring nakon što se onesvijestio na trčanju!

las vegas, 130703mario preskarfoto: slobodan mufic-spo-
 Slobodan Mufić

Mario Preskar prisiljen je odgoditi povratak u boksački ring. Tijekom jutarnjeg trčanja u petak privremeno umirovljeni hrvatski profesionalac onesvijestio se i hitno je prevezen u KBC Zagreb. Detaljnim pretragama nisu pronađeni simptomi težih bolesti ili poremećaja, no zbog opreza je zadržan u bolničkoj postelji.

- Posljednjih nekoliko dana Mario se na treninzima žalio na glavobolje, no budući da su pretrage pokazale tek manjak kalija i natrija u krvi, čini se da je riječ tek o prolaznoj dehidraciji. Uskoro možemo očekivati potpuni oporavak - rekao je Preskarov trener Vlado Božić.

Preskar (16-0-3) uz trenersko-menadžersku podršku Vlade Božića i Željka Goluba u lipnju se trebao vratiti profesionalnom boksu nakon 10-mjesečne stanke. Međutim, čini se da će povratak nakon ovog događaja ipak biti odgođen za jesen.

U posljednjem dvoboju u lipnju 2009. godine u ukrajinskom gradu Lavovu 26-godišnji Mario boksao je neodlučeno protiv domaćeg teškaša Maksima Pedjure. Nakon izuzetno teškog meča, tijekom kojeg je dvaput završavao u nokdaunu, Preskar se onesvijestio i završio u bolnici. Ni tada nije bilo težih posljedica. U međuvremenu je raskinuo suradnju s dugogodišnjim trenerom Leonardom Pijetrajem i najavio višemjesečni prekid karijere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 08:24