GOBAC PROTIV METLIČIĆA

Priča o malom Perici - pametniji popušta

 Joško Ponoš / Cropix

Kao što je već prije nekoliko puta izjavio, Gobac se još jednom osvrnuo i na “zločestog dečka” Petra Metličića koji je iz reprezentacije “izletio jer se nije znao ponašati”.

U tom je smislu također sve jasno, red se mora znati i zna se čija je uvijek posljednja, a Metličić se, očito je, nekako drznuo dirnuti u osinjak. Zna se, Gopčevo je isključivo pravo da ne dopusti da se “svlačionica pretvori u zoološki vrt”.

Iako se Gobac drugačije izjasnio, dugogodišnji je kapetan sve samo ne čovjek koji se ne zna pristojno ponašati. Znaju to svi koji su ga upoznali, njemu su fine manire besprijekorno usađene kućnim odgojem. Za sve oko sebe, on je uvijek bio dobar, a ne zločesti dečko.

No, i tu postoji jedan mali “ali”: iako je Metličić jedan od onih sportaša (javnih osoba) koji je uvijek i bez pardona korektno surađivao s novinarima, od početka nazovi-sukoba s Gopcem njegov je telefon gluh i nijem na sve pozive. On je, nažalost, zaključio da je šutnja zlato, iako bi ljubitelji rukometa više od svega željeli čuti i njegovu verziju priče.

Valjda se boji sam sebe - da ne izjavi nešto što bi se opet moglo iščitati kao remećenje reda i mira i nepoštivanje autoriteta. Pametniji popušta?! (prž)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 12:20