KOLIKO VRIJEDI REKORD

Sada će Sanja Jovanović konačno dobiti stan

 AFP

Koliko će Sanja Jovanović ‘profitirati’ financijski i materijalno nakon novog velikog uspjeha? Teško je reći, plivanje nije baš najunosniji posao.

Organizator će dati neku ‘siću’ za 10 najboljih rezultata prvenstva među kojima će sigurno biti i Sanja. Omega će dati vrijedan sat za svjetski rekord. Resorno ministarstvo će po pravilniku dati nekoliko desetaka tisuća kuna. Hrvatski plivački savez i dalje će participirati u Sanjinom razvoju s obzirom da je riječ, uz Draganju, o najvrijednijem ‘eksponatu’ hrvatskog plivanja. Sanjin pokrovitelj B4 Sport Academy dat će, kao i obično, najviše, i marketinški će iskoristiti Sanjin potencijal.

Ono što je možda najvažnije, novi će rekord ‘nagovoriti’ grad Dubrovnik da njihova najbolja sportašica konačno dobije stan. Ona ga je, naime, već dobila, ali samo na papiru i još nema svoj krov nad glavom.

Sanja se slikala s političkom elitom, darovni ugovor je potpisan davno, no sada stoji kod Sanjinog odvjetnika. Druga (zaboravljena) kopija skuplja prašinu u najdonjoj ladici radnog stola u uredu dubrovačkog gradonačelnika. Valjda će sada poštar konačno pogoditi adresu i donijeti obećane ključeve. Bude li morao zvoniti triput, bit će to sramota za grad Dubrovnik i sve Dubrovčane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:34