BORBA ZA ŽIVOT

SCHUMIJEV NAJTUŽNIJI ROĐENDAN Navijači se okupili ispred bolnice, obitelj poručuje: 'Michael neće odustati'

'Nakon Michaelove nesreće željeli bismo se zahvaliti ljudima iz cijelog svijeta koji su nam pružili podršku'

Michaelu Schumacheru danas je 45. rođendan. Ispred bolnice u francuskom Grenobleu fanovi legendarnog njemačkog vozača organizirali su povodom tihi marš navijača Ferrarija ispred bolnice.

Veliki Schumi je 45. rođendan dočekao u komi, nakon što je u nedjelju, zadobio teške ozljede glave, kada je na skijanju pao i udario glavom u stijenu. Schumacherovi navijači i poštovatelji će tihim skupom na njegov rođendan izraziti podršku sedmerostrukom svjetskom prvaku čije stanje je i dalje bez promjena – stabilno, ali kritično.

Novosti o stanju Schumachera nema. Liječnički konzilij koji brine o stanju Nijemca u petak ujutro nije imao nikakvih novih informacija koje bi priopćili okupljenim novinarima. No, obitelj Schumacher, koja od nedjelje bdije uz nesretno stradalog Nijemca u petak je izašla s priopćenjem:

- Nakon Michaelove nesreće željeli bismo se zahvaliti ljudima iz cijelog svijeta koji su nam pružili podršku i poslali svoje najbolje želje za njegov oporavak. Oni nam daju veliku potporu. Svi znamo da je Michael veliki borac i da neće odustati. Hvala vam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 12:49