PROBLEMI VAN BAZENA

Smještaj i dnevnice Srbi plaćaju uz pomoć kredita

 Reuters

Za osnovne troškove reprezentacije tijekom Europskog prvenstva u Zagrebu (29. kolovoza - 11. rujna) Srbijanski je vaterpolski savez (VSS) morao podići kredit, pišu tamošnji mediji.

Informaciju je potvrdio predsjednik VSS-a Velibor Sovrović, navevši da je bankovni kredit podignut da bi se reprezentativcima mogao platiti smještaj u zagrebačkom hotelu i minimalne dnevnice.

- Tvrdim da pomoć koju smo dobili od Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije nije dovoljna za financiranje priprema i nastupa A-reprezentacije. Osim seniorske momčadi, ovog smo ljeta u pogonu imali još pet muških i dvije ženske vrste – rekao je Sovrović konstatiravši:

- Situacija u srbijanskom vaterpolu nikad nije bila teža, no atmosfera u seniorskoj reprezentaciji zato nije bila bolja već dugi niz godina.

- Usprkos svim problemima, siguran sam da će naši vaterpolisti u Zagrebu dostojno predstaviti svoju domovinu. Očekujem da će nas igrama, rezultatima i ponašanjem na sportskom borilištu i izvan njega još jednom obradovati.

Sovrović se nije želio upustiti u prognoze. Samo je najavio:

- Srbijanska je reprezentacija trenutačno među četiri najbolje reprezentacije na Starom kontinentu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 02:23