VRATAR NA HLAĐENJU

SUZE MIRKA ALILOVIĆA REKLE SU BAŠ SVE 'Zna se da razlozi mojeg neigranja nisu rukometni'

 foto: Ante Cizmic / CROPIX

Hrvatska reprezentacija počela je s pripremama za nastup na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Riju. Vratar Veszprema Mirko Alilović uzeo je predah od reprezentacije, a nakon finala SEHA lige je zaključio:

- Ovo nimalo ne zaostaje za Final Fourom u Kölnu. Bio je spektakl, sjajan rukomet, četiri neizvjesne utakmice, mislim da je publika mogla uživati.

Negdje u mix-zoni pala je i suza. Na press-konferenciji više nije. Žao mu je zbog reprezentacije, ali jednostavno više ne može trpjeti uvrede, omalovažavanja, pa čak i puno jače napade na sebe i obitelj. Ne želi biti krivac...

- Zna se da razlozi mojeg neigranja nisu rukometni. Meni je obitelj na prvom mjestu i iznad svega, ne pada mi na pamet da se njih napada zbog mene. Za reprezentaciju sam uvijek igrao svim srcem. Nešto me koči, a stvarno ne znam što. Nema veze, vratit ću se još bolji - poručio je za Hrvatski radio.

Što je, tu je, odustao je sam i sada je najmanje što možemo okrenuti se ostalima i vjerovati u njih. A ako se jednog dana nešto promijeni... Možda je sada tako najbolje, možda...

Sigurno je samo jedno, Mirko se mora smiriti. Kaže da je smiren i da je Hercegovac. Pa vi računajte, je li ili nije.





Mirko Alilović između od osmeha do suza posle osvajanja SEHA G...

SEHA FINAL4: Mirko Alilović od osmeha do suza posle osvajanja SEHA GAZPROM Lige

Posted by Balkan-Handball.com on 3. travnja 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:51