BITKA ZA NIJEMCA

VIDEO: BORBA ZA ŽIVOT 'Michael Schumacher je stabilno, ali je još uvijek u životnoj opasnosti'

Mercedes' German driver Michael Schumacher sits in his car in the pits of Ricardo Tormo's racetrack during a training session in Cheste, near Valencia, on February 03, 2010. AFP PHOTO / PEDRO ARMESTRE
 AFP

Iza Michaela Schumachera je treća noć borbe za život u bolnici u Grenobleu. Stanje legendarnog vozač Formule 1 nepromijenjeno je u odnosu na utorak. Nakon druge operacije u noći s ponedjeljak na utorak Nijemcu se stanje poboljšalo, no iz francuske bolnice i dalje daju šture informacije medijima.

Za razliku od prijašnjih dana, umjesto liječnika je pred novinare izašla Schumijeva glasnogovornica:

- Nekih značajnih promjena nema u odnosu na utorak. Michael je i dalje u induciranoj komi, te se još uvijek nalazi u životnoj opasnosti. Međutim, činjenica je da stvari ne idu na gore daju optimizam da bi se Schumi mogao oporaviti.

Uz Schumachera, novogodišnju noć provela je i njegova obitelj. Javni tužitelj u Albertvilleu otvorio je službenu istragu o Schumacherovoj nesreći koja se dogodila izvan skijaških staza u Meribelu.

Schumacher je prije tri dana teško ozlijedio glavu za vrijeme skijanja u francuskom zimovalištu Meribelu, nakon čega je helihopterom prebačen u bolnicu. Dosada je operiran u dva navrata kako bi se sanirao hematom koji je nastao na mozgu uslijed udarca o kamen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 08:16