GOSTOVANJE NA ANTENI

VIDEO Goluža: 'Ja nisam dobio oproštajnu utakmicu, ali Balić i Metličić će je sigurno dobiti'

'Moramo biti ponosni na naše dečke, svaka im čast što su napravili s prepolovljenom momčadi. Napraviti ovako jedan velebni rezultat nije mala stvar'

Izbornik rukometne reprezentacije Slavko Goluža gostovao je na Jutarnjem show Antene Zagreb i odgovarao na brojna pitanja slušatelja. Jedno od tih pitanja je glasilo "zašto u našem rukometu sve veličine moraju biti odbačene?"

- Balić, Metličić i Sulić su još uvijek aktivni igrači i još nije došlo vrijeme za oproštajne utakmice. Uostalom, ni meni se nije napravila ta oproštajna utakmica. Ti igrači su dali jako puno našem rukometu u zadnjih deset godina i u budućnosti će sigurno dobiti svoje zahvalnice - rekao je Goluža osvrnuvši se još jednom na Svjetsko prvenstvo na kojem je Hrvatska uzela broncu :

- Moramo biti ponosni na naše dečke, svaka im čast što su oni napravili s prepolovljenom i pomlađenom momčadi. Napraviti ovako jedan velebni rezultat nije mala stvar - ponovio je Goluža.

Goluža je istovremeno i trener CO Zagreba i cilj ovog ranojutarnjeg druženja zapravo je bila utakmica protiv Dinama iz Minska, koja je našem prvaku presudna za 'preživljavanje' u Europi.

- Dobro smo se spremili! Čeka nas snažna momčad, ali mi moramo pobijediti. Ne zanima me na koji način, važan je samo dobar rezultat. Ponavljam, Dinamo je jako dobra momčad i trebat će nam dosta podrške s tribina!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 17:57