BUJICA UVREDA

VIDEO: ISPAD BIVŠEG BOKSAČA Televizijskog voditelja nazvao bitangom pa ga žestoko opsovao

 Screenshot

Bivši boksač Mike Tyson (48) ponovno je u središtu skandala nakon što je sasuo bujicu psovki uživo na televiziji kada mu je kanadski TV voditelj tijekom intervjua postavio pitanje koje mu se nije svidjelo.

Poznati boksač, ali i glumac iz hit filmskog serijala "Mamurluk", boravi ovih dana u Kanadi radi promocije filma i showa "Mike Tyson: Undisputed Truth", a za boravka u Torontu susreo se i s kontroverznim gradonačelnikom Robom Fordom kojega je nazvao najboljim gradonačelnikom u povijesti Toronta.

Podsjetimo, Rob Ford našao se prije godinu dana u središtu skandala nakon što su isplivale video snimke kako šmrče kokain, ali i mrtav pijan prijeti smrću.

Voditelj Nathan Downer odlučio je isprovocirati Tysona podsjetivši ga da je u prošlosti osuđen za silovanje.

- U tijeku je izborna kampanja za gradonačelnika, a vi ste osuđeni silovatelj. Neki bi kritičari mogli reći kako će to naškoditi šansama Roba Forda. Što vi mislite o tome?, upitao je kanadski voditelj.

Boksaču se nimalo nije svidjelo to pitanje.

- Zanimljivo je da se činite kao dobar momak, ali ste ustvari najobičnije g****, odbrusio je Tyson Downeru.

Kada je voditelj podsjetio Mike Tysona da se njihov razgovor prenosi uživo, Tyson nije mario nego je nastavio: 'J*** se, ti si obično g****'.

Potom je Nathan Downer odlučio smiriti tenzije te je upitao Tysona ima li veću tremu kada izvodi svoj performans ispred publike ili kada je u boksačkom ringu suočen s protivnikom.

- Ne znam. Više mi kida živce kada razgovaram sa bitangom i g**** poput tebe, odgovorio mu je Tyson te na kraju dodao još jednom 'j*** se' prije nego što mu se Downer zahvalio na dolasku u emisiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:51