OČAJNIČKI POKUŠAJ

VIDEO Nisu uspjeli prodati foru Barakudama: Pogledajte kako su Srbi varali!

 Drago Sopta / Cropix

Hrvatska je i sinoćnjem polufinalu nakon velike borbe svladala Srbiju, a sve najvažnije se dogodilo u posljednjih nekoliko sekundi utakmice. Burić je iznudio peterac koji je sigurno realizirao Miho Bošković i donio Barakudama vodstvo samo pet sekundi prije kraja.

Izbornik Srbije Dejan Udovičić pozvao je time-out, a nakon minute odmora poslužio se starim trikom koji mu ovaj put ipak nije uspio. Naime, mudri srbijanski izbornik je u bazen poslao jednog vaterpolista više nego pravila dozvoljavaju, znajući da zbog toga njegova momčad neće biti kažnjena.

Vaterpolska pravila, naime, kažu kako su suci dužni uoči nastavka igre izbrojiti igrače u bazenu, a momčad koja ima igrača više ne snosi nikakve konzekvence.

U prvi mah suci sinoćnjeg dvoboja Rus Naumov i Španjolac Borrell nisu primjetili srpskog 'uljeza' u bazenu, ali na njega su pravodobnom reakcijom upozorili s hrvatske klupe.

Vaterpolist koji je bio višak morao je napustiti bazen, dok je Srbija dobila novi napad koji srećom nije donio promjenu rezultata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 09:33