OPALILI MU KAZNU

VIDEO: VELIKI INCIDENT NA MOTO STAZI Sramotan potez šampiona izazvao zaprepaštenje i nevjerojatni obrat

 Screenshot: Youtube

Utrku za Veliku nagradu Malezije u najjačoj MotoGP klasi obilježio je incident u kojem su glavni protagonisti bili Talijan Valentino Rossi i Španjolac Marc Marquez.

Naime, vozio se trinaesti krug, a Rossi i Marquez borili su se za treću poziciji na stazi Sepang. U jednoj je krivini Rossi usporio, Španjolac mu se opasno približio i potom je pao, a prve usporene snimke pokazale su kako mu je Talijan u tome pomogao odgurnuvši ga lijevom nogom.

Na kraju je pobjedu odnio Španjolac Dani Pedrosa ispred sunarodnjaka Jorgea Lorenza, dok je Rossi završio treći i propustio je osigurati deseti naslov svjetskog prvaka.

Spomenuti incident donio je Rossiju kaznu. Suci su odlučili da može zadržati osvojeno treće mjesto, ali na posljednjoj utrci sezone Velikoj nagradi Valencije, mora startati sa zadnje pozicije. Isto tako, Talijan je zaslužio tri kaznena boda.

Naknadno je na internetu osvanula snimka iz drugog kuta koja pokazuje da je Marquez zapravo prvi udario Rossija, što baca posve drugačije svjetlo na cijelu priču. Procijenite i sami.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 19:04