NEOBIČAN DAR

Vipnet darovao Ivici Kosteliću parcelu na - Mjesecu!

Ivica Kostelić priprema se za lov na ultimativni skijaški trofej - naslov pobjednika Svjetskog kupa
Zagreb, 300410.Press konferencija na kojoj su VIP i skijaski savez objavili obnovu sponzorskog ugovora. Na press konferenciji je Ivici Kostelicu dodjeljen VIPov poklon - zemljiste na mjesecu i jedna zvijezda s njegovim imenom. Na slici: Dubravka Jusic, Ivica Kostelic i predsjednik uprave VIPneta Mladen Pejkovic.Foto: Marko Miscevic / CROPIX
 Marko Miščević / CROPIX

ZAGREB - Ivica Kostelić priprema se za lov na ultimativni skijaški trofej - naslov pobjednika Svjetskog kupa. U vrijeme kada zbog recesije skijanje prolazi kroz ozbiljnu metamorfozu, glavna vedeta od Hrvatskog skijaškog saveza dobiva sve što mu je potrebno za osvajanje skijaškog oskara. Očito je važnost trenutka prepoznao i glavni sponzor skijaškog saveza Vipnet.

Pogled sličan onome s Platka

Zabrinuti zbog globalnog zatopljenja i otapanja glečera, vipnetovci su odlučili Ivici darovati parcelu na - Mjesecu! Navodno su čelnici ove telekomunikacijske kompanije, cjenkajući se za najbolji “komad zemlje”, posebno vodili računa o “nadmorskoj visini”. Srećom, uspjeli su doći do lijepog terena u Lunarnim Alpama, na poluotoku koji razdvaja Hladno more i More kiša.

Upućeni tvrde da je pogled jedinstven, sličan onome s Platka, ali kako je riječ o Alpama, snijeg je siguran. Osim dijela Mjeseca, Ivica je dobio i zvijezdu u zviježđu Gavran.

Vipnet ostaje sponzor

Od ozbiljnijih tema sa završnog druženja sezone, Vipnet i Hrvatski skijaški savez produljili su ugovor na još dvije godine. Osiguravanje generalnog uoči početka važna je stvar za kakav-takav mir u kući...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:54