DOLAZI FYLLINGEN

Zagreb CO konačno dobio plaće, ide se po tri nove pobjede

Rukometaši CO Zagreba idu u subotu po pobjedu protiv Fyllingena, a zatim još po dvije pobjede protiv prvaka Europe Ciudad Reala i Hamburga
 Boris Kovačev / Cropix

ZAGREB - U momčadi vlada idilično raspoloženje nakon što su isplaćeni dugovi igračima:

- Zaostaci su podmireni, sljedeći tjedan je isplata plaće za siječanj, prenio je direktor Bartol Kaleb.

Danas kada mnogi u Hrvatskoj nisu te sreće, odlična vijest za Bašićevu i Maglajlijinu momčad.

Kod rukometne gradske perjanice ipak je srećom bolje nego u susjedstvu u Ciboninom košarkaškom tornju.

Zagreb je prošle subote deklasirao Kopenhagen, a isto to očekuje tri sljedeća suparnika koji dolaze u Arenu. Procjena je to nakon odlične utakmice protiv Danaca i isplate dugova igračima. Zagrepčani će osvojiti drugo mjesto u skupini i imati privilegirani ždrijeb u nastavku natjecanja?!

- Ne treba razmišljati o tome, prvo treba pobijediti Fyllingen. Iako je Balić lakše ozlijeđen, on će igrati. Dobro je za nas što Fyllingen igra istu 5-1 zonu kao i Ciudad i subotnja će nam utakmica biti odlično uigravanje za prvaka Europe.

U prvoj smo utakmici protiv Fyllingena imali do 40. minute samo plus jedan i moramo biti oprezni iako oni nemaju niti bod - upozorio je Bašić.

Kalkulacija na temu - Zagreb dobiva sve utakmice do kraja natjecanja u skupini? Bašić i Maglajlija žele razgovarati samo o Norvežanima. Kalkulacija je, dakle, samo naša: hrvatski će prvak upisati tri pobjede te će skupinu zaključiti sa 16 bodova - s osam pobjeda i dva poraza, dovoljno za drugo mjesto iza Ciudada. Španjolci će sigurno slaviti kod Kopenhagena i Fyllingena te će imati 18 bodova.





Dva manje od Zagreba imat će Vorijev, Duvnjakov i Lackovićev HSV jer će uz poraz od Zagreba dobiti Alingsas i Kopenhagen. Bit će, znači, treći iako će u zadnjoj utakmici u Zagrebu pokušati skupo prodati kožu. Naš trojac neće izdržati pritisak igranja u svojoj Areni. Sigurno je već sad da je Kopenhagen četvrta momčad koja nastavlja natjecanje, dok za Fyllingen i Alingsas vrijedi ono staro: više sreće drugi put.

Prvak treba podršku pune dvorane

Zagrepčani su odlično igrali protiv Kopenhagena. Ljepše i poletnije nego srebrna reprezentacija u Austriji, zalog za to je optimizam. Svi su zdravi, svi puni elana. Ulaznice za Fyllingen, kao i za ostale utakmice do kraja natjecanja po skupinama koštaju 30 i 60 kuna, prodaju se na 11 Dekodovih prodajnih mjesta u Zagrebu, ali i svaki dan na blagajni u Areni od 12.00 do 18.00. Još je lakše i elegantnije iz kućne fotelje “posjetiti” prodajno mjesto na: www.ulaznice.hr. Fyllingen nije meka za navijače kao sljedeće utakmice sa Ciudad Realom i HSV-om, no u klubu očekuju podršku.

- Pomozite u svakoj utakmici, poručio je Manuel Štrlek uoči subotnje utakmice.

Skupina C

Parovi 8. kola:

Alingsas - HSV sub, 16.10

Zagreb CO - Fyllingen sub, 18.00

Kopenhagen - Ciudad Real ned, 15.50

Redoslijed:

1. Ciudad Real 7 7 0 0 222-175 14

2. HSV 7 5 0 2 243-178 10

3. Zagreb CO 7 5 0 2 204-183 10

4. Kopenhagen 7 3 0 4 195-189 6

5. Alingsas 7 1 0 6 166-210 2

6. Fyllingen 7 0 0 7 150-245 0

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 15:10