ZARADILA APLAUZ

JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE NA US OPENU Nakon Đokovićevog poraza Martina Navratilova zaprosila svoju djevojku

 AFP

Netom nakon što je Japanac Kei Nishikori ponizio najbolje rangiranog svjetskog tenisača Novaka Đokovića u polufinalu US Opena, a nedugo prije izlaska na teren Marina Čilića i Rogera Federera, na teniskom stadionu Arthur Ashe publika je imala priliku vidjeti neočekivanu ceremoniju.

Nekadašnja teniska šampionka Martina Navratilova zaprosila je svoju dugogodišnju djevojku putem jednog od velikih televizijskih zaslona.

Navratilova je Juliju Lemigovu pitala želil li stupiti u brak s njom iz komentatorske kabine Tennis Channela, nakon čega su gledatelji oduševljeno zapljeskali.

'Bila sam jako nervozna. Ali isplatilo se, rekla je da. Bilo je to gotovo izvantjelesno iskustvo', rekla je 57-godišnja Navratilova, koja je u profesionalnoj karijeri osvojila 18 Grand Slam naslova, što je u teniskom svijetu za rukom pošlo još samo Chrisu Evertu.

Navratilova kaže da joj je netko predložio da prosidbu obavi tijekom samog meča Nishikori-Đoković, no od toga je odustala jer nije htjela ni na koji način ometati igrače.

Problem je bio što je sa svojom teniskom partnericom Janom Novotnom imala zakazan meč u kategoriji 'šampioni' protiv Tracy Austin i Gigi Fernandez. Pokušala je s organizatorima dogovoriti odgodu, a da im ne kaže razlog. Odbili su je pa je bila na iglama i molila se da meč Nishikori-Đoković ne uđe u peti set.

S obzirom da je sve okončano u četvrtom setu, ostalo joj je taman dovoljno vremena za prosidbu.

Kasnije je pobijedila u meču parova.

Vjenčanje bi trebalo biti na Floridi, gdje Navratilova ima prebivalište. Ondje je zabrana gay brakova proglašena protuustavnom pa, premda je država uložila žalbu na sudsku odluku, zasad mogu bez problema sklopiti istospolni brak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:52