PLAVA LAGUNA CROATIA OPEN

NOVO POJAČANJE UMAGA Aljaž Bedene se pridružio Ćoriću i Fogniniju: 'Tamo ću proslaviti 30. rođendan i želim si pokloniti dobar rezultat'

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u centru Triglav Lab u Ljubljani predstavljen je program 30. Plava Laguna Croatia Opena Umag, ali i jedna od zvijezda ovogodišnjeg turnira, Aljaž Bedene.

Na turniru koji će se održati od 12. do 21. srpnja, trenutačno 97. igrač svijeta nastupit će deveti put, a u Umagu je najbolji rezultat zabilježio 2013. godine kada je dospio do četvrtfinala pobjedom nad Aleksandrom Dolgopolovom. „Umag slavi svoj 30. turnir, a i ja ću za vrijeme turnira proslaviti 30. rođendan. Nadam se da ću si sam pokloniti najbolji mogući dar i napraviti dobar rezultat. Bilo bi sjajno na taj način proslaviti sa svim svojim navijačima, kojih je tamo uvijek mnogo, ali i zahvaliti svima u Umagu na nevjerojatnom gostoprimstvu svih ovih godina“, poručio je Aljaž Bedene.

Aljaž Bedene se tako priključio otprije potvrđenim zvijezdama turnira Borni Ćoriću i Fabiju Fogniniju.

No, umaškom turniru osim igrača uvijek se rado vraćaju i posjetitelji, a među njima je i veliki broj slovenskih zaljubljenika u tenis koji u Umag dolaze bodriti svoje miljenike te uživati u bogatom desetodnevnom programu. Dio umaške teniske priče već je nekoliko godina i Triglav osiguranje koji oduvijek promiče sport i zdrav način života, a koji je ovom prilikom bio i domaćin konferencije za medije.

Među brojnom publikom osim predstavnika Triglava, bili su i predstavnici Hrvatske elektroprivrede, vodeće energetske tvrtke iz Hrvatske, koja već nekoliko godina podržava ATP Umag. Tako će i ove godine po treći put u sklopu umaškog turnira organizirati Hepi turnir na kojem će se natjecati i kupci HEP Energije iz Slovenije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 23:42