KRAJ ZA RUSKINJU

Šarapova pauzira do kraja godine

Ruskinja je objavila da zbog ozljede ramena neće igrati do kraja sezone, što znači da će propustiti i WTA Championships u Istanbulu
 AFP

Treća tenisačica svijeta, Ruskinja Marija Šarapova, objavila je da zbog ozljede ramena neće igrati do kraja sezone, što znači da će propustiti i WTA Championships u Istanbulu.

Šarapova je u drugoj polovici godine odigrala samo jedan meč. Na turniru u Cincinnatiju je u 2. kolu poražena od Sloane Stephens nakon čega se povukla zbog ozljede desnog ramena. Propustila je i posljednji Grand Slam turnir godine US Open, a sada je jasno da se ove sezone više neće vraćati na teren.

- Iznimno sam razočarana što neću igrati na WTA Championshipsu. Navijači u Istanbulu su nas svake godine dočekivali s velikom strašću i toplinom, iskreno će mi nedostajati ta energija i uzbuđenje. Hvala Istanbulu što je bio sjajan domaćin i nadam se da ću jednom u budućnosti ponovno igrati u Turskoj - poručila je Šarapova, lanjska finalistica WTA Championshipsa.

Završni turnir osam najboljih svjetskih tenisačica ove se godine posljednji put igra u Istanbulu, a od 2014. će domaćin biti Singapur.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:16