HIT AUTOBIOGRAFIJA

SOČNE PIKANTERIJE IZ ŽIVOTA TENISAČA 'Borg je nakon mečeva šmrkao bijelo, a McEnroeu je prostitutke dovodio slavni glumac'

 Getty

Bivša supruga nekad najboljeg svjetskog tenisača Björna Borga, Loredana Berte (65), otkrila je sočne pikanterije iz njegovog života u svojoj autobiografiji.

Odnosi se to na sedamdesete i osamdesete godine prošlog stoljeća. Osim svog bivšeg supruga dotaknula se i Johna McEnroea.

"Björn je uzimao kokain kad bi se vraćao s turnira. Kad smo se preselili u London više nije želio voditi ljubav sa mnom. Provodio je puno vremena u svojoj vili u Švedskoj gdje sam mu bila robinja i sluškinja“, napisala je danas 65-godišnja talijanska pjevačica o bivšem svjetskom broju 1 i jedanaesterostrukog Grand Slam pobjedniku.

"McEnroe je pak često znao biti napušen, a seksao se s prostitutkama koje je dovodio Jim Belushi. Jednom je zgodom McEnroe ušao u klub jer mu se pilo. Pitao je koliko klub košta i kupio ga je“.

Berte je postala Borgova supruga u rujnu 1989. godine, ali brag im nije dugo potrajao. Ljubav je pukla već 1992. godine, a službeni razvod braka bio je finaliziran 1993.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:17