SPLIT PAMTI

TKO JE VEĆA LEGENDA? Ivanišević uvrijedio Mišu Kovača, Splićani mu poručili: Gorane, sad si k**** od ovce!

 www.virginmedia.com

U četvrtak je na ulazu u Pujanke na zidu osvanuo grafit u kojem stoji: '2001 - Da se nisan rodija u Splitu bija bi k**** od ovce... 2011 - Sad si k**** od ovce. E moj Gorane...'

Nepoznati autor ovom se igrom riječi osvrnuo na gostovanje Gorana Ivaniševića u programu Radija Antene u kojem se našalio na račun Mate Miše Kovača. Naime, radijska voditeljica upitala je našeg proslavljenog tenisača hoće li legendarnom pjevaču kupiti vikendicu, a Goran je u šali odgovorio kako će on biti zadužen za namještaj.

Upitan misli li na uređaje poput televizora, Ivanišević je u svom stilu odgovorio:

- Pa ono što mu bude trebalo, toster, a na tržištu ima i novih finih sokovnika - rekao je Ivanišević.

Zbijanje šala na svoj račun Mišo Kovač više nije mogao trpjeti pa se javno oglasio kazavši kako ne želi stan od Mamića, a našem je bivšem tenisaču poručio:

- Ivanišević neka brine svoje brige! Mišu Kovača nitko nije zaje*****, pa neće ni sada na kraju života!

Poznato je kako Split ne podnosi 'sprdanje' sa svojim legendama pa se osvrt na verbalni sukob dvije splitske veličine nije čekao dugo.

Također, Splićani zamjeraju Ivaniševiću što je u istoj emisiji izjavio kako je normalno da je Josip Šimunić izabrao Dinamo umjesto Hajduka jer Zagrepčani igraju Ligu prvaka i u boljoj su financijskoj situaciji te da mu je čudno što je hrvatski reprezentativac uopće pregovarao sa čelnicima splitskog kluba.

Grafit s početka zapravo je igra sa slavnom Goranovom izjavom iz 2001. godine na dočeku u Splitu nakon osvajanja Wimbledona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:47