NAJLUĐI PAR SVIJETA

VIDEO: SHOW U MELBOURNEU Pogledajte zašto je Goran bio glavna zvijezda turnira veterana

Goran je igrao u paru s Mansourom Bahramijem, iranskim čarobnjakom poznatim ne toliko po teniskim rezultatima koliko po zabavljačkoj sposobnosti i nevjerojatnim vještinama na terenu

I dok se u prvom tjednu Australian Opena morao nervirati uz mečeve Marina Čilića, Goran Ivanišević je u drugom dobio priliku za opuštanje na terenu. Sudjelovanje u ekshibicijskom turniru veterana savršena je zabava za legende ovog sporta, ali i prilika za gledatelje da se prisjete velikih majstora u drugačijem, pomalo luckastom izdanju.

U videu Australian Opena vidimo sažetke meča između Gorana u paru s Mansourom Bahramijem, iranskog čarobnjaka poznatog ne toliko po teniskim rezultatima koliko po zabavljačkoj sposobnosti i nevjerojatnim vještinama na terenu. Suparnici su im bili Australac Pat Cash, pobjednik Wimbledona iz 1987. koji danas radi sjajnu tenisku emisiju na BBC-u, te Henri Leconte, duhoviti Francuz koji u Melbourneu figurira kao ponajbolji teniski TV komentator uz Matsa Wilandera i Johna McEnroea.

Goran je bio zvijezda dana, a što je sve radio suparnicima te kako je pokušao nadmudriti Hawk eye, provjerite u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:43