BITKA ZA ZAGREB

Ždrijeb Indoorsa: Čilić i Karlović već u četvrtfinalu

Hrvatski derbi, suprotno naravno željama direktor turnira, Branka Horvata, gledat ćemo već u četvrtfinalu

ZAGREB - Jedan će Hrvat sigurno biti u jednom kolu, što je možda jedina dobra vijest sa ždrijeba petog izdanja PBZ Zagreb Indoorsa. Sve ostalo rasplelo se suprotno željama direktora turnira Branka Horvata.

- Nisam želio da Karlović u četvrtfinalu ide na Marina ili Ivana, a htjeli smo izbjeći i da igrači s pozivnicama ne idu na naše ili nositelje.

Karlović u prvom kolu igra protiv Antonija Veića, a uspiju li on i Marin Čilić proći prve dvije prepreke, imat ćemo hrvatski derbi u četvrtfinalu. Uz to još je i Ivana Dodiga zapao nezgodno Jevgenij Koroljev. Jedini zadovljni ždrijebom mogli su biti Petar Jelenić, koji će na ATP turnirima debitirati protiv kvalifikanta, te Ivan Ljubičić koji je Arnauda Clementa nazvao “mušterijom”. Kako i ne bi. Nakon što je Francuz dobio prva dva meča, Ivan je nanizao osam pobjeda.

- Mislim da je on jedan od suparnika koje sam najčešće pobjeđivao. Jedini je problem što on dosta trči, a trenutačno ne znam u kakvom ću stanju biti u srijedu.

Ivan se odlično oporavlja od istegnuća desnog butnog mišića, u subotu je bez zatezanja vozio bicikl, a u nedjelju će, prije dolaska iz Rijeke u Zagreb, obaviti posljednji ultrazvuk. Kako sada stvari stoje, bit će spreman za nastup.

Ždrijeb PBZ Zagreb Indoorsa

ČILIĆ (HRV/1) - Hajek (Češ), Köllerer (Aut) - Golubjev (Kaz), kvalifikant - kvalifikant, VEIĆ (HRV) - KARLOVIĆ (HRV/7), Melzer (Aut/3) - Brands (Njem), Kunjicin (Rus) - O. Rochus (Bel), Bolelli (Ita) - Marčenko (Ukr), DODIG (HRV) - Koroljev (8), Tipsarević (Srb/5) - Berrer (Njem), JELENIĆ (HRV) - kvalifikant, Kukuškin (Kaz) - Zverev (Njem), Schüttler (Njem) - Troicki (Srb/4), Becker (Njem/6) - kvalifikant, C. Rochus (Bel) - Petzschner (Njem), Istomin (Uzb) - Lacko (Slk), Clement (Fra) - LJUBIČIĆ (HRV/2).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:11