VIDEO

‘Ako me netko vidim kako sam sjedim u parkiranom automobilu, ovo je razlog‘

Naš podvodni istraživač objavio je snimku na kojoj vidimo dva preslatka razloga zašto ne izlazi

Mačke na automobilu

 Facebook screenshot

Mnogo je načina na koji možemo pomoći životinjama koje žive na ulici. Nekada je to velika stvar, poput udomljenja i liječenja, no ponekad je dovoljno tek malo suosjećanja da im olakšamo život. Neki bi rekli da ih tako nećemo spasiti, a bome ni spasiti svijet, no male stvari mnogo znače onima koji žive na ulici i ovise o tome što će tog dana pronaći da pojedu, gdje će se ugrijati...

Nije lako životinjama na ulici - to se odnosi i na mačke, za koje mnogi vjeruju da se zapravo lako snalaze vani. Nisu: stradavaju od automobila, otrova, kao i brojnih bolesti.

No, mala stvar koju se lako može izvesti pala je na pamet našem podvodnom istraživaču Velimiru Vrziću. Ako ne može ništa drugo, a onda ih može - ugrijati. Snimio je dvije mačke kako sjede na njegovom automobilu i objavio tu snimku na svojoj stranici na Facebooku.

- Postao sam čudak u autu. Ako me netko vidi kako sada sam sjedim, nepomično, u parkiranom autu, molim za razumijevanje jer je ovo razlog - napisao je ispod snimke koja je oduševila njegove pratitelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:15