JAO!

Ako ste pomislili da je ovo medvjed, u krivu ste. Pogledajte još jednom životinju koja se valja

Iako je iznimno simpatičan, ovaj momak zaista treba smršavjeti. To što ga se može pobrkati s medvjedom nije kompliment
 Instagram

U prvi mah se čini kako je na snimci medvjed. Iako je malo čudno što je tako opušten u nečijem dvorištu, a neobično je i što se valja poput psa. No, vremena su čudna, pa su i medvjedi čudni, pomislio bi čovjek. No, onda se medvjed prevrne i vidimo ga cijelog. Tada shvatimo kako to uopće nije medvjed.

To stvorenje je pas. Na sramotu njegova vlasnika, riječ je o pretiloj životinji, tako da mu ugrožava život time što ga pušta da ima ovoliko kilograma. Na to su se osvrnuli i brojni komentatori snimke koju je lajkalo više od pola milijuna ljudi. Premda su se neki nasmijali, napisavši kako su zaista bili uvjereni da je riječ o medvjedu, mnogi su vlasnicima sugerirali kako bi bilo najbolje psa staviti na dijetu jer je riječ o pretjeranoj kilaži, koja nije dobra za njegovo zdravlje.

S nadom da će pas smršaviti, možemo se nasmijati njegovom užitku u travi i činjenici da zaista, dok se valja, izgleda da simpatični medvjedić. Jedan od onih koji upadne u nečije dvorište, ukrade hranu, najede se, a onda zaspe ispod stabla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:09