ODLIČNA IDEJA

Američko sklonište organizira kviz znanja o filmu slavne pjevačice i skuplja donacije za pse i mačke

Nije poznato što o ovakvim eventima misli sama Taylor Swift, koja je poznata kao ljubiteljica čupavaca

Taylor Swift

 Robyn Beck/Afp

Čini se kako je ovih dana dovoljno staviti ime Taylor Swift na bilo što i ono će odmah polučiti uspjeh. Kao pravi Swiftiesi, ni najmanje nam to ne smeta, a posebno ne kad se ime ove velike ljubiteljice mačaka (doma ima tri) koristi kako bi se pomoglo napuštenim životinjama.

Američka udruga Pennsylvania SPCA objavila je poziv svim ljubiteljima slavne pjevačice i ljubiteljima životinja da im se 16. travnja pridruže na kvizu o njenom filmu, koji je zapravo snimka aktualne turneje. Imaju i voditelje, organizirali su prostor, pripremili poklone.

Cijena kotizacije je 13 dolara, a uz cijeli niz referenci na njene hitove u najavnom tekstu, ljude su pozvali i da kupe njihovu majicu ‘In My Rescue Era‘, čije se cijene, ovisno o tipu, kreću od 30 do 45 dolara. Sve to služi kako bi prikupili sredstva za brigu o životinjama koje su na njihovoj skrbi.

Nije poznato što o ovakvim eventima misli sama Taylor, no poznato je kako je velikodušna kada se radi o donacijama skloništima koja brinu i za pse i za mačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 13:10